Zoznam waphostingov

V tejto sekcii nájdete zoznam najznámejších serverov poskytujúcich wap hosting spolu so stručným popisom poskytovaných služieb.

Freewap.cz

Tento poskytovateľ je na internete už nejaký ten piatok a poskytuje kvalitný hosting.Kapacita je neobmedzená a doména v tvare http://freewap.cz/wap/vase_meno/.Tento server žiaľ podporuje len súbory vo formáte wml.Jeho nespornou výhodou (hlavne pre začiatočníkov) je jednoduchý editor wap stránok a správca súborov.Naopak nevýhodou je neprehľadnosť a pomalosť správcu súborov pri väčšom množstve súborov.Nemôžte dokonca ani rozdeliť súbory do zložiek pre väčšiu prehľadnosť.Na tomto hoste som začínal a začiatočníkom ho môžem vrele odporučiť.
Plusy:

+neobmedzená kapacita

+editor wapstránok

Mínusy:

-neprehľadnosť správcu súborov

-absencia php

-dlhý názov domény

Wap4u.sk

Tento slovenský poskytovateľ nie je na internete ešte dlho, za to však nezaostáva kvalitou poskytovaných služieb.Registráciou získate doménu v tvare http://niečo.wap4u.sk a 15 MB priestoru, čo je na wap stránku dostačujúce. Samozrejmosťou je aj prehľadný správca súborov, ktorý podporuje už aj adresárovú štruktúru a obsahuje aj graf obsadenosti Vášho diskového priestoru.
Plusy:

+názov domény

+prehľadnejší správca súborov

+graf využitia diskového priestoru

+podpora php

Mínusy:

Komentáre

  1. McDonald
    Jún 13th, 2006 | 7:48 pm

    no wap4u.sk má už aj php a má další server takže by to už nemalo padať a Freewap.cz je už takmer death bo je tam bordel si myslím

  2. Jún 22nd, 2006 | 2:28 pm

    Diky za info, informacie som opravil.

  3. dzusik
    August 4th, 2006 | 9:19 am

    na wakys je celkom dobra stranka http://www.rokli.net a hlavne ze wap.rokli.net strabku si tam vytvorite v pohodke aj cez mobil ale nemate ziadny skladny priestor to je chybicka no mozno sa to raz zmeni

Poslať komentár