Archív pre January, 2007

Špeciálna edícia od Motoroly – MOTORAZRmaxx V6 Ferrari Challenge Mobile Phone Limited Edition

Svojej špeciálnej edície sa dočkalo mnoho úspešných telefónov, tak prečo by tomu tak nemohlo byť aj u Razr V3? Toto si pravdepodobne povedali ľudia z Motoroly, keď navrhovali MOTORAZRmaxx V6 Ferrari Challenge Mobile Phone Limited Edition.Ak sa na telefón pozriete v zatvorenom stave, určite Vás hneď upúta logo Ferrari rovnako, ako motor na vonkajšom displeji.Po otvorení sa Vám naskytne pohľad na klasickú Motorolu Razr V3, ktorá obsahuje tapety, šetrič, či napríklad fotografie áut Ferrari.Po hardvérovej stránke sa v podstate nič nezmenilo.Cena za tento prístroj bola stanovená na 490 eúr.

Motorola Razr V3 Ferrari Edition

Zdroj: mobile-review

Máme tu anketu…

Dnes som sa rozhodol, že spustím jednu z pripravovaných vychytávok, ktoré ešte na tomto webe uvidíte.Ako ste sa mohli dočítať už v nadpise, ide o anketu.Myslím si, že je to zaujímavé spestrenie a priestor pre Vás, pre Vaše názory.

V historicky prvej ankete (na tomto webe samozrejme) sa Vás pýtame, aký mobilný telefón vlastníte (od ktorého výrobcu).Myslím, že otázka je viac než jasná, takže poďme hlasovať.

Údajné obrázky HTC Vox – Je to skutočne on?

Ak sa povie HTC, určite sa každému z Vás vybaví firma, ktorá má za sebou niekoľko veľmi úspešných smartphonov.Niet preto divu, že internetom sa šíria špekulácie o ďalšom kúsku, ktorý by mal niesť označenie “Vox”.Malo by sa jednať o štvorpásmový smartphone, ktorý by mal obsahovať vo svojej triede obvyklé funkcie, ako napríklad 2,4″ displej, 2 MPx fotoaparát, WiFi a samozrejme by nemal chýbať slot na microSD karty.

Ale ako už nadpis napovedá, dnešná novinka nie je iba o technických parametroch.Svetlo sveta uzrelo aj niekoľko, údajne pravých, obrázkov tohoto zariadenia.Prezrieť si ich môžte v našej galérii.Či sú však pravé žiaľ nevieme.

Zdroj: slashphone.com

Prvé dojmy: Nokia E50

V sérii článkov pokračujeme aj dnes.Sssugi pre Vás spísal svoje dojmy z krátkeho skúmania Nokie E50.Ak máte teda o tento telefón záujem, odporúčam Vám, aby ste si článok prečítali.

Benq-Siemens skončil

Tak po dvoch rokoch neúspešných pokusov obnoviť zašlú slávu Siemensov spoločnosť Benq-Mobile kapituluje.Po vyhlásení konkurzu prišiel narad krach a tým pádom aj definitívny koniec tejto značky v mobilných komunikáciách.Prehľadný a obsiahly článok uverejnil server mobilmania.cz tak ak máte čas a chuť určite si ho prečítajte.