Archív pre April, 2007

SE K800i Ferrari Edition

Pred nedávnom sa na internete, konkrétne na stránke esato.com, objavili fotografie špeciálnej edície Sony Ericssonu K800i pod názvom Ferrari Edition. Ako už názov napovedá, telefón je ladený vo farbách známeho výrobcu športových automobilov.

SE K800i Ferrari Edition

Viac obrázkov nájdete na tejto stránke.

Zdroj: k800i.cz

Mobile-Mania opäť online!

Možno ste postrehli, že naše fórum na adrese warmobil.mobilenews.sk v poslednej dobe dosť schátralo. Následné pokusy o opravu boli neúspešné, tak sa nové vedenie, na čele so Sssugim, rozhodlo pre radikálne riešenie – zmazanie celej databázy a založenie nového fóra.Začíname teda opäť od nuly, a tak dúfame, že sa pridáte k našej novovznikajúcej komunite.

Viac už na http://warmobil.mobilenews.sk .Tešíme sa na vašu návštevu.

LG Banana Phone – ergonomický slider

Kórejský výrobca, LG, prichádza po vzore Motoroly Z8 s novinkou v podobe ergonomického slidera.Tento je vďaka svojmu tvaru označovaný ako LG Banana Phone.Žiaľ, zatiaľ nemáme k dispozícii žiadne parametre.Vieme však, že telefón by mal byť už čoskoro uvedený na kórejskom trhu.

LG Banana

Zdroj: slashphone.com

DeepFish – alternatíva k Pocket IE priamo od Microsoftu

Internetom sa šíria správy o novom produkte vyvíjanom pre vreckoé počítače (pocket pc) a smartphony s operačným systémom Windows Mobile 2005.Ide o alternatívu k predinštalovanému Pocket Internet Exploreru, ktorá zatiaľ vystupuje pod označením DeepFish.Zaujímavé na tom celom je, že ju vyvíja priamo Microsoft.

Čo nám teda DeepFish ponúkne? Podľa zatiaľ známych informácii by mal pracovať na podobnom princípe ako Opera Mini.To v podstate znamená, že stránky by sa mali na displeji zobrazovať podobne ako napríklad na klasickom počítači.Je toho dosiahnuté tak, že samotnú stránku spracuje server ešte predtým, ako je zobrazená na displeji telefónu.Pri tomto spracovaní je prevedená do jednoduchšej formy tak, aby sa načítala čo najrýchlejšie a zároveň bolo zobrazené všetko potrebné.

Čaká Operu Mini konkurencia?

DeepFish

Zdroj: mobile-review