Archív pre June, 2006

W810i aj v bielom kabáte!

Sony Ericsson na veľtrhu CommunicAsia 2006 v Singapure oficiálne oznámil, že pripravuje aj bielu variantu svojho modelu W810i, ktorý dostal prívlastok “Walkman Fusion White Edition”.Funkcie by mali ostať totožné, ale narozdiel od čierneho kolegu sa tento kúsok dostane na trh v treťom štvrťroku 2006.

Zdroj: mobile-review

Samsung E500

Na veľtrhu CommunicAsia 2006 bol okrem ďalších zaujímavých kúskov predstavený aj nový model od Samsungu pod označením E500.Ako môžte vidieť na obrázku nižšie, ide o telefón určný najmä pre ženy.Samsung E500 s rozmermi 85 x 44.5 x 20.3 mm je určený pre GSM siete 900/1800/1900 MHz.Vonkajší displej dokáže pri rozlíšení 80×64 zobraziť 65 tisíc farieb, zatiaľ čo ten vnútorný zobrazí pri rozlíšení 176×220 rovnaký počet farieb.Nad vonkajším displejom určite neprehliadnete šošovku 1,3 MPx fotoaparátu.Na trh by sa mal dostať v hnedej a bielej farbe už v tomto roku.

Zdroj: slashphone.com

BenQ-Siemens E81 – živé obrázky

Po dlhej dobe, ktorú som žiaľ musel obetovať škole, sa Vám opäť hlásim s ďalšou aktualizáciou.Server mobilmania.cz dnes uverejnil niekoľko živých fotografií očakávaného BenQ-Siemensu E81.Ako môžte vidieť na obrázku nižšie, výrobca stavil hlavne na design. To je žiaľ asi všetko čo Vás na ňom môže v dnešnej dobe oslniť.Obsahuje totiž už takmer štandardné funkcie, medzi ktoré patrí 1 MPx fotoaparát, podpora pamäťových kariet microSD či napríklad displej s rozlíšením 176×220 bodov.Nechýba mu ako väčšine prichádzajúcich mobilov podpora 3G.Spomínané fotky nájdete na tejto stránke.

Nevidíte na displej mobilu? Toto Vám pomôže.

Ak máte problémy so zrakom alebo patríte už do staršej vekovej kategórie, určite sa Vám bude hodiť tento “vynález”.Ako môžte vidieť na obrázku, stačí ho priložiť na displej telefónu a s prehľadom z neho čokoľvek prečítate.

Obrázky nájdete v článku…

(Čítať článok)

Najväčšie funkčné Blackberry

Ten, kto povedal, že v Amerike je možné všetko mal asi pravdu.V las Vegas totiž tunajší operátor Nextel vystavil najväčší plne funkčný komunikátor od známeho výrobcu BlackBerry.Neveríte? Pozrite sa na obrázok nižšie a určite uveríte ;-) .

Zdroj: mobilmania.sk

Ďalší iPod telefón

Telefónov, ktoré sa snažili vzhľadom napodobniť iPod, známy MP3 prehrávač od Apple, tu už bolo veľa.Ďalším v poradí je Asus J206.Ako môžte vidieť na obrázku nižšie, ide o slider (mobil s vysúvacou klávesnicou).Podporuje najznámejšie multimediálne súbory, ktoré je schopný prehrávať až počas dvanástich hodín.Pri takomto type telefónu je dôležitá aj veľkosť pamäte.V prípade Asusu J206 má vnútorná pamäť veľkosť 60 MB a dá sa rozšíriť pamäťovými kartami typu MicroSD.

Zdroj: mobile-review

Opera Mobile 8.6 pre Windows Mobile

Ak ste vlastníkom niektorého z Pocket-PC s nainštalovaným operačným systémom Windows Mobile 2003 SE a Windows Mobile 5.0 je táto novinka určená práve Vám.Pred pár dňami sa totiž na internete objavila správa o novej mobilnej verzii čoraz populárnejšieho prehliadača Opera už vo verzii 8.6.

Čo prináša nová verzia?

  • Automatické zadávanie adresy.Prehliadač si pamätá navštívené stránky.
  • Možnosť zväčšovania a zmenšovania textu a obrázkov na prehliadaných stránkach.
  • Sťahovanie obsahu stránok.
  • Môžte použiť aj celoobrazovkový mód (fullscreen).
  • Blokovanie pop-up okien.

K dispozícii máte trial verziu, ktorú môžte bezplatne používať počas 30 dní.

Zdroj: mobile-review