Archív pre January, 2012

Nokia Lumia 900 by mala v júni doraziť aj do Európy

Vďaka exkluzivite novej Nokie Lumia 900 pre amerického operátora AT&T, kde sa začne predávať od marca, si na ňu zatiaľ môžu obyvatelia Európy nechať zájsť chuť. Vyzerá to však tak, že v polovici tohoto roka, konkrétne v júni, by sme sa jej mohli dočkať aj na tomto trhu. Informácia zatiaľ nie je oficiálne potvrdená, ide iba o predpoklady jedného z predajcov, preto ju treba brať s rezervou.

Nokia Lumia 900 bude mať parametre, ktoré sme spomínali v predchádzajúcom príspevku. Ide hlavne o 4,3″ displej, 512MB operačnej pamäte, 8MPx fotoaparát s autofocusom a možnosťou nahrávania HD videa či podporu LTE sietí.

Zdroj: wpcentral.com

Špecifikácie Nokie Lumia 900

Na internete sa objavili údajné špecifikácie novej vlajkovej lode fínskeho výrobcu, ktorá má niesť označenie Nokia Lumia 900. Oproti predchodkyni, Lumia 800, by mala obsahovať väčší displej, konkrétne s uhlopriečkou 4,3 palca, k dispozícii by mala mať 512MB operačnej pamäte a 8 MPx fotoaparát. Čo sa týka softvérovej stránky, novinka bude obsahovať operačný systém Windows Phone 7 s kódovým označením “Mango”.

Nakoľko sú ale tieto informácie pravdivé sa dozvieme až na výstave CES.

Zdroj: slashphone.com